Nedelja 10.04.2011.
07:40
Alo

Novak, ipak, iskulirao Natašu

Novak Đoković se pored devojke Jelene oporavlja od povrede kolena
 

Spekulacije o tajnom susretu demantovao je lično drugi reket sveta kada je na svom "tviter“ profilu napisao da je u prestonici Monaka i da, iako ne igra na turniru koji počinje u ponedeljak, neće propustiti priliku da pogleda mečeve.

- Danas je tužan dan za mene. Povukao sam se sa omiljenog turnira u Monte Karlu, koji je inače jedan od moja dva doma. Ovde živim i vežbam. Bila je to teška odluka, ali ću biti ovde tokom turnira - napisao je Novak, koji je još pre dva dana objavio da je sa devojkom u Monaku.

- Sada moram u krevet, tamo me čeka jedna lepa devojka - napisao je Đoković i tako demantovao priču da će se u Crnoj Gori videti sa "panonskom barbikom“.
 

Podsećanja radi, spekulacije o njihovom susretu počele su kada je nova jahta "Dijana“ tensikog asa uplovila u luku u Tivtu, samo dan pre nego što će u Crnu Goru doći i Bekvalčeva, koja tamo ima zakazan nastup.
 

Pošto se već ranije pisalo da su bili u tajnoj vezi, a nekoliko puta su i uslikani tokom prijateljskih susreta, počele su da kruže glasine da će se i sada videti, ali od tog susreta, očigledno, neće biti ništa, što je potvrdio i izvor blizak Đokoviću.

- Trebalo je da se Nole pojavi na turniru u Monte Karlu, ali na jednom od proteklih treninga se nezgodno okliznuo i tako zadobio blažu povredu kolena - kaže sagovornik lista "Alo" i dodaje:
 

- Kako njegov tim ništa ne prepušta slučaju, trening je odmah prekinut, a on je prebačen u svoj dom u Monte Karlu, gde o njemu brinu lični lekar, fizioterapeut i njegova devojka Jelena Ristić. U Crnu Goru neće ići u doglednom periodu, a jahtu će tek možda obići kada se završi turnir u Monte Karlu, a pre početka Serbia Opena, tako da ne postoji šansa da se sretne sa Natašom - zaključuje on.

2024 © - Vesti online