Subota 09.04.2011.
22:48
Kurir

Nole i Nataša opet zajedno?

Nataša Bekvalac i Nvak Đoković stari drugari
 

Pevačica Nataša Bekvalac danas putuje iz Srbije, a mesto za odmor od razvoda biće joj Crna Gora, gde je juče viđena jahta Novaka Đokovića.

Novosađanka će ovog vikenda nastupati u Crnoj Gori, baš u vreme kada je Nole rešio da na Crnogorskom primorju odmori i skupi snagu za turnir u Monte Karlu. Novakova jahta "Dijana" uplovila je u tivatsku marinu.

Nataša u CG zbog koncerta, a ne zbog Đokovića

 

Nataša Bekvalac se nije oglašavala ali je stiglo saopštenje iz njene PR službe:
- Natašin koncert u Kotoru zakazan je pre tri meseca, tako da nema mesta nikakvim insinuacijama o njenom susretu sa Đokovićem. Ona je imala dogovor s producentskom kućom "Imoušn" da joj obezbede smeštaj u Crnoj Gori, gde će se sa ćerkom Hanom odmarati nekoliko dana do svog prvog koncerta u Novom Sadu 14. aprila.

Novak i Nataša će, po tvrdnji izvora, biti smešteni u hotelu "Splendid" u Bečićima, isto kao i prošlog leta, o čemu je Kurir prvi pisao. Ovog puta će "stari drugari" (kako je Bekvalčeva okarakterisala njihov odnos) moći na miru da se druže, jer neće biti paparaca koji će ih vrebati na svakom koraku, ali ni Novakove mame Dijane.

Nataša ovog puta sa sobom vodi ćerku Hanu, ali i još jednu osobu koja će čuvati dete...

Kada je počelo drugarstvo

 

Veliko drugarstvo Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića već godinama puni novinske stupce. Oni su od samog starta demantovali vezu i fotografisali se zajedno s Danilom Ikodinovićem na teniskom turniru Serbija open. Inače, njihovo prijateljstvo počelo je na turniru u Rimu maja 2009. godine, kada je kamera zabeležila Natašu u publici dok je Nole pobeđivao.

2024 © - Vesti online