Petak 08.04.2011.
21:35
Vestionline

Stanković: Verujemo u čudo protiv Šalkea!

Moraćemo i da letimo ako treba u Gelzenkirhenu - Dejan Stanković

Kapiten Srbije je već u 25. sekundi postigao predivan gol sa centra volej udarcem, ali se kasnije povredio, napustio igru, a Inter ponižen 2:5.

"Bio je to neverovatan rezultat, kao da je to sudbina predodredila. Mnogo čudna utakmica, prava noćna mora za nas. I dalje smo u šoku, zato nam je Leonardo i dao slobodan dan", istakao je Stanković.

Iako su posle žreba svi pretpostavljali da će Inter lagano do polufinala, s obzirom da je u prethodnoj rundi eliminisao najbolji nemački tim Bajern, "neroazuri" su trenutno daleko od odbrane titule.

"Desilo se nešto što niko nije očekivao, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka niko nije rekao ni reč u svlačionici. Moramo da budemo jaki u porazu i ne padnemo psihički", rekao je Stanković.

Kapiten Srbije nije odbacio mogućnost da Inter dođe do čuda u revanšu i napravi jedan od najvećih povrataka u istoriji fudbala.

"Interovi navijači su zaista najbolji, na kraju meča su ustali i aplaudirali nam, nisu zaboravili svu radost koju smo im priredili prošle sezone. Imamo skoro isti tim i moramo da zadržimo veru da ćemo doći do trofeja u Seriji A, pa čak i čuda u Ligi šampiona. Nikad se ne zna šta donosi fudbal", zaključio je Stanković.

Tevez tajno pregovara sa čelnicima Intera!

 

Argentinski fudbaler i napadač Mančester sitija Karlos Tevez boravio je u četvrtak u Milanu gde se sastao sa čelnicima Intera, prenose italijanski i engleski mediji!

 

Iako "neroazuri" nisu želeli da medijima potvrde ove informacije, obavljen je prvi nezvanični sastanak Argentinca, njegovog agenta i predstavnika Intera u cilju početka pregovora u vezi eventualnog transfera.

 

Inter je, kako se saznaje, spreman da plati 25 miliona evra Sitiju za Teveza koji se izgleda zasitio Premijer lige i želi fudbal u zemljama sa dužim sunčanim intervalima. Ono što bi moglo da koči pregovore je pozicija Leonarda u milanskom klubu.

 

Posle debakla od Šalkea u Ligi šampiona (2:5) i gotovo sigurno izgubljene titule u prvenstvu, Brazilac će biti smenjen ali će ostati u Interu i to u ulozi sportskog direktora. Samim tim, na novom treneru je da odluči da li će mu biti potreban Tevez pored Etoa, Milita, Pandeva i Pacinija.

2024 © - Vesti online