Četvrtak 07.04.2011.
21:19
Mondo

Za uspeh vam ne treba diploma

Džoni Dep, Britni Spirs i Džim Keri nisu maturirali
 

 

Džoni Dep nikada nije maturirao. On je napustio školu kad je imao 15 godina jer je želeo da postane rok zvezda. Nije postao muzičar, ali je pre godinu dana za samo 12 meseci inkasirao 75 miliona dolara i dospeo na prvo mesto "Forbsove" liste najbogatijih glumaca na svetu.

Srednju školu je, zbog loše finansijske situacije, napustio i Džim Keri, ali i oskarovka Hilari Svonk "jer je što pre želela da počne da glumi". Dru Barimor se takođe nalazi na "listi bez diplome", zbog problema sa drogom i alkoholom, kao i Čarli Šin.

Među glumcima se nalaze još Miša Barton i Lindzi Lohan, kao i Paris Hilton koja nije maturirala jer je "niko nije terao". Ona je u Njujorku završila samo prvu godinu srednje škole u koju idu deca bogataša.

Među pevačicama prednjači Džesika Simpson koja je napustila srednju školu kako bi se posvetila muzičku karijeru, koja joj je, uz "malu pomoć" reklamiranja poznatih brendova i sopstvene kolekcije, "zaradila" milijardu dolara. Slede je Britni Spirs i Avril Lavinj, koje su kao i Simpsonova, želele da se posvete "karijeri".

2024 © - Vesti online