Četvrtak 07.04.2011.
19:23
Opera 17

Brzi pretukao dečaka?

Popularni folker 90-ih godina: Miroljub Brzaković Brzi
 

Prema rečima oca maloletnog dečaka Nenada Ćevapa, do incidenta je došlo u trenutku kada je njegov sin pokušao verbalno da se zaštiti od folkera.

- Moj sin se igrao sa drugarima ispred zgrade u Mirijevu gde živimo, a pevaču je zasmetalo što on i njegovi drugari udaraju loptom o zid zgrade. Prema rečima mog deteta koje je neprestano plakalo, on mu je zbog toga lupio šamar i udario ga pesnicom - revoltirano priča otac Nenad, i nastavlja:

- Mali je pokušao da se verbalno zaštiti, međutim, Brzi nije želeo da ga ostavi na miru. Kada sam mu video krv u ustima odmah sam ga odvezao do lekara, koji mu je konstatovao lakše telesne povrede, kao i posekotinu usne.

Vidno razočarani otac ističe da je slučaj prijavio policiji i poručio da će tužiti popularnog folkera.

- Bio sam kod advokata, koji je sastavio krivičnu prijavu. Brzi me je pozvao da mi ispriča njegovu verziju priče, ali ja sam mu poručio da ću to da slušam tek na sudu – rekao je on.

S druge strane, Miroljub priznaje da je imao incident sa maloletnim A. Ć. i poručuje da je dečak preuveličao ceo slučaj.

- Roditelji uvek veruju svojoj deci, kakva god da su! Kao predsednik skupštine stanara pokušao sam na lep način tom dečaku da objasnim da je vreme za odmor i posavetovao ga da ne lupa loptom o zid jer tako skida malter sa zgrade, ali on je bezobrazno počeo da mi preti. Tog malog nisam udario, već sam ga uhvatio za ruku kako bih ga odveo do roditelja, ali on se opirao pa sam ga slučajno zakačio laktom jer je njegova sestra počela da me udara – navodi folker.

- Lično sam otišao i prijavio se u policiju jer znam da nisam kriv. Ja volim decu, čak sam i za tog malog upalio juče sveću u crkvi za njegovo zdravlje – zabrinuto je rekao Miroljub.

2024 © - Vesti online