Četvrtak 07.04.2011.
21:24
Vestionline

Piperski najavljuje pobedu u Hamburgu!

Milan Piperski

Promoter meča je Kale Saurlend i Ismael Ozen, što garantuje da će organizacija biti na najvišem mogućem nivou, jer je promoterska kuća porodice Saurlend jedna od najjačih u Evropi, a najavljena je i saradnja sa domaćim bokserskim kampom Bali-Balkanboksing. Piperski je na današnjem merenju u hotelu Holidej In bio odlučan u najavi pobede, a da li će tako biti i na sturašnjem meču ostaje da se vidi.

"Trenirao sam poslednja dva meseca žestoko, odradivši deo priprema u Drvengradu sa Nenadom Borovčaninom, a drugi deo u kampu Bali-Balkanboksing, gde sam sparingovao sa Predragom Kovačevićem i Mirsadom Ćebom, tako da maksimalno spreman ulazim u sutrašnji meč. Polsednjih sedam dana proveo sam baš u Hamburgu, a veoma sam počastvovan što sam ovu sedmicu trenirao u najstarijoj sali za boks u Nemačkoj, legendarnom Ric Džimu nadomak luke u delu grada Sent Pauli. U toj sali počeli su mnogi šampioni poput braće Kličko, Darijusa Mihaljcevskog, Ralfa Rokiđanija, a posećivali su je Klej, Holifild i Franc Bekenbauer. To me je još više motivisalo da sutra pobedim i da krenem stopama pomenutih šampiona", kaže Milan Piperski.

Pored Piperskog, u uvodnim borbama nastupiće Mirsad Ćebo iz kampa Bali-Balkanboksing, zatim Saurlendovi bokseri Jens Krul i Henri Veber, što će po rečima mečmejkera revije Hagena Doringa biti dovoljno da zadovolji najprobirljivije bokserske poklonike.


Specijalni gosti na meču u Hamburgu biće šampioni sveta Sebastijan Silvester i Huan Pablo Gomez, ali i naš Nenad Borovčanin koji se trenutno nalazi na dvonedeljnim pripremama u Hamburgu u kampu braće Kličko i trenera Frica Zduneka. Za ovaj spektakl vlada veliko interesovanje, a posebna podrška Piperskom biće veliki broj naših ljudi koji žive uovom delu Nemačke, na čelu sa srpskim konzulom Vojinom Dragišićem. 

2024 © - Vesti online