Četvrtak 07.04.2011.
12:13
Kurir

Ceca na infuziji

Završila na infuziji: Ceca Ražnatović
 

"Pozlilo joj je od sekiracije zbog optužnice protiv nje i njene sestre. Plaši se i za decu i za roditelje, koji su veoma zabrinuti za nju, ali se trudi da to ne pokazuje. U poslednjih nedelju dana skoro da i ne jede, na svaka dva minuta pali cigaretu i ne može da spava", kaže za "Kurir" Cecina bliska prijateljica.

Suđenje u septembru?

 

Kako "Kurir" saznaje od izvora bliskog Palati pravde, suđenje Ceci Ražnatović i njenoj sestri će najverovatnije početi posle letnje pauze u sudu, u septembru.

"Obe pregovaraju s tužilaštvom o nagodbi kojom će za priznanje krivice dobiti manju kaznu. U tom slučaju bi zbog zloupotrebe, za koju su optužene, mogle dobiti oko dve godine zatvora", kaže isti izvor.

Pevačica se svakog dana i po deset puta čuje sa svojim advokatom, koji je obaveštava kako teku pregovori s tužilaštvom.


"Sve vreme se drži hrabro i trudi se da ne pokazuje koliko ju je sve pogodilo, a samo ona zna kako joj je. To ne bi ni kamen izdržao. Nije ni čudo što joj je pozlilo", kaže prijateljica pevačice.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana nije izlazila iz kuće od podizanja optužnice protiv nje i njene sestre Lidije Ocokoljić.

Podsetimo, optužnicom, koja je podignuta 27. marta ove godine, Ražnatovićevoj i njenoj sestri na teret se stavlja da su od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003. godine od prodaje 10 fudbalera prisvojile 4.100.000 nemačkih maraka i 3.480.000 dolara.

Osim Lidije i Cece, koja je bila predsednica Obilića, optuženi su i nekadašnji funkcioneri tog kluba Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević.

2024 © - Vesti online