Četvrtak 07.04.2011.
11:54
Alo

Nataša i Hana napuštaju Srbiju!!!

Smeta joj pritisak javnosti: Nataša Bekvalac
 


 

"Kada je Dača objavio da ima novu devojku, Nataša je mislila da će medijska pažnja potrajati nekoliko dana. Međutim, sada je shvatila da interesovanje javnosti za njega i Tanju Vračarić ne jenjava, a da je i ona uključena u celu priču protiv svoje volje, pa je odlučila da se malo skloni. Ona planira da za vikend spakuje kofere i sa Hanom ode u Crnu Goru, gde bi trebalo da se zadrži nedelju dana. Ako ih vreme posluži, postoji mogućnost i da produže boravak, ali to će odlučiti naknadno", kaže izvor lista i dodaje da je Nataša donela odluku posle dužeg razmišljanja.


"Iako mnogi misle da je jaka i da je na pogađa ništa što se priča i piše, Nataša nije takva. Veoma emotivno preživljava sve. Uostalom, kada je objavljeno da se razvode, otišla je na Zlatibor ne bi li se makar malo sklonila od medija, ali ste je pronašli pa se posle nekoliko dana vratila u Novi Sad", dodaje taj izvor.

"Sada je ponovo došla u situaciju da ne može više da izdrži pritisak javnosti, pa će otputovati sa Hanom, jer nju pre svega želi da zaštiti. Nikome čak ne želi ni da kaže gde će odsesti da bi je što teže pronašli, jedino će biti u kontaktu sa prijateljima i porodicom putem telefona", zaključuje sagovornik lista.

2024 © - Vesti online