Ponedeljak 11.04.2011.
01:00
Vestionline

Otkrijte staze ljubavi

Ovu knjigu možete da kupite putem interneta.

Ova knjiga je svojevrsna studija o ljubavi u kojoj dobijamo ne samo predloge mogućih rešenja, već posredno učimo i šta je to osnova dobrog odnosa i svake promene! Uz knjigu ide i poklon – CD sa originalnom muzikom namenjenom opuštanju i uživanju koju je komponovao Branko Isaković.


Najvažniji korak koji će nas povesti Stazom do potpune Ljubavi jeste da naučimo da volimo sebe. Iako nam se na prvi pogled može učiniti da ništa nije jednostavnije od toga, potrebni su hrabrost, znanje i veština da bi se Ljubav prema sebi ostvarila.


Težište teksta nalazi se u tački iz koje putevi vode u tri pravca: psihoterapija, duhovnost i iskustvo. To je ujedno i tačka njihovog ukrštanja i spajanja u celinu bez koje nema kvalitetnog i ispunjenog života. Lakoća pisanja i spontano korišćenje humora čine ovu delom romansiranu studiju o Ljubavi pitkom, životnom i dostupnom.


Ivana Kuzmanović je rođena 28. aprila 1966. godine u Beogradu. Nakon srednje škole odlazi u Njujork gde provodi narednih nekoliko godina baveći se manekenstvom i radeći kao menadžer u jednoj američkoj kompaniji. Po povratku u Beograd započinje svoju muzičku karijeru kao članica grupe Aska, potom nastupa sa grupom BG sound, a 1992. godine ponovo napušta zemlju i kao članica dueta Diva odlazi na Kipar. Vraća se u Beograd 1995. i diplomira na Pravnom fakultetu, a odanost muzici i scenskom nastupu ispoljava u vodećim gradskim klubovima.

Iskustva sticana u inostranstvu stavlja na raspolaganje kompaniji Si&Si, a od 2003. godine radi kao sekretar Fakulteta za menadžment malih i srednjih preduzeća.

Postaje pravni savetnik ekonomskog sektora Ministarstva za dijasporu 2005. godine. Do sada je je objavila romane "Amor porteño", "Lemurova ljubav", "Manje od tri".

2024 © - Vesti online