Sreda 06.04.2011.
14:10
Vestionline, Kurir

Antić kandidat za trenera Olimpijakosa

Grci zovu Antića

Iskusni stručnjak neće raditi u klubu iz Primere, već, ako je verovati grčkim medijima, sa ekipom aktuelnog šampiona Olimpijakosa.

Pirejci će ponovo ostati bez Španca Ernesta Valverdea, koji je tokom prvog mandata u Pireju samo godinu dana bio trener crveno-belih. Mediji su saznali da će Valverde napustiti Karaiskaki i da se u rukovodstvu kluba razmišlja o nekoliko kandidata: Radomiru Antiću, Ektoru Kuperu, Hoakinu Kaparosu, Kike Floresu i Gregoriju Manzanu.

Najveće šanse za preuzimanje ekipe Marka Pantelića daju se nekadašnjem selektoru "orlova“ i Argentincu Kuperu. Antić je slobodan u izboru nove sredine, iako se još nalazi u sudskom sporu sa Fudbalskim savezom Srbije. On je dobio otkaz na Terazijama 35 u septembru prošle godine, posle remija sa Slovenijom na stadionu Crvene zvezde. Time se okončalo višemesečno prepucavanje u štampi s čelnicima FSS, a funkciju selektora dobio je Vladimir Petrović Pižon.

Antić je pre dolaska na kormilo reprezentacije Srbije spominjan kao mogući šef stručnog štaba Panatinaikosa, najvećeg rivala Olimpijakosa, ali su pregovori u Atini bili neuspešni.

2024 © - Vesti online