Sreda 06.04.2011.
08:00
Vestionline

Životinjski print - hit za proleće i leto

Životinjski print - hit za proleće i leto
 


Na osnovu onoga što je moglo da se vidi na svetskim modnim pistama, proleće i leto 2011. obilovaće životinjskim glavama, šapama, divljim očima i - očnjacima.

Biće to razigrano i divlje proleće jer nije reč samo o printu uzorka životinjskog krzna, već cele životinje, od glave do repa, počivaju na svili, satenu, pamuku, pa i pletivima. Čak će i godinama sveprisutan print leoparda ovoga proleća dobiti novi prizvuk.

 

Žirafa će vam se tako protezati po nogama pa sve do ispod pazuha, labud vam ležati na grudima, a majmuni će vragolasto visiti na lijanama oko vašeg vrata. Vukovi koji se oblizuju na majici predstavljaju pravu pretnju, sve pod okriljem Luja Vitona, Prade, Miu Miu, Žila, Asiš i Temperli London.


I da, Pradine majmunčiće već je u privatnim pohodima proslavila Ana Vintur, glavna urednica modne biblije "Vogue" i bog i batina modnog sveta.

Modni dodaci nude drugu alternativu oživljavanja životinjskog sveta, poput sandalica Aleksandra Mekvina s razigranim leptirima ili torbice u obliku šarene i svetlucave papige koju potpisuje Erin Feterston.

Modni dodaci - takođe životinjski oblici
 

Prstenje sa nekom opasnom divljom zveri, baš kao i narukvice i sat sa dobroćudnom pandicom ili neki privezak, neka vam uvek budu pri ruci da biste začinili svoj izgled poslednjim životinjskim krikom.

2024 © - Vesti online