Ponedeljak 04.04.2011.
12:16
Alo!

Parovi: Kristina gađala Zoricu čašom!

Zorica Dukić i Kristina Spremo
 

Prethodno su jedna drugu optužile da su prostitutke, a sve je počelo zbog provokacije Dejana Stankovića da će učesnicima uzeti 10 odsto od honorara zbog pevačeve devojke, koja ne ispunjava zadatke.


- Mi pristajemo da dajemo deo honorara za Kristinu - odlučili su složno Igor i Slađa, dok su ostali naseli na provokaciju i osuli paljbu po Kristini.


- Za Kristinu ne dam ni dinara, što se mene tiče, može i da crkne - rekla je Zorica, a potom je usledila žestoka prepirka između Zorice i Kristine, nakon čega je Dukićeva obelodanila šokantne informacije.


- Šta ti nije jasno? Bolje ćuti. Svi znaju ko te je doveo. Radiš u Pazovi za 50 evra, a kažeš da si sa Dedinja. Ti si fuksa! - vikala je Zorica na Kristinu, koja je dohvatila čašu i gađala Dukićevu pri tom pogodivši i Karolinu, devojku Peđe D Boja.


- Zorice, je*aću ti mamu za ovo što si rekla, kurvo raspala! Imam sve tvoje klipove, pokazaću svima. Radiš kao poslovna pratnja, to više nije tajna! - vikala je Kristina dok ih je batler smirivao. Zorica je otišla do kupatila, gde joj se pridružio Riki.


Po povratku, opet je nasrnula na Kristinu.


- Upamtićeš me! Nisi svesna šta će da ti se desi! Posebno jer je danas rođendan moje mame i ona ovo gleda. Fukso mala, upamtićeš ovo što si uradila. Je*aću ti mater! Droljetino jedna - govorila je Dukićeva, dok je voditeljka programa Jelena Helc uspela da malo smiri situaciju, a nakon svega, Kristina Spremo i Danijel Đurić su smešteni u posebne sobe dok produkcija ne odluči da li će biti vraćeni u “Parove“ ili će biti diskvalifikovani.

2024 © - Vesti online