Nedelja 06.12.2009.
01:28
Tanjug, B92, Vestionline

Pretnje smrću autorki "Insajdera"!!

Na sajtu TV B92 danas je preneto da su posle emitovanja emisije "Insajder" o pojedincima koji se kriju iza navijačkih grupa, na internetu autorima emisije upućene pretnje, od kojih su neke i pretnje smrću:

1. "Seko, krenula si na ljude i igru gde je život mnogo malo vredi. nisu ovo mafijaši, političari i korumpirani bogataši… žao mi te je ima da boli!"

2. "Pitanje za Brankicu, hoćeš li ti poginuti za svoju ideju. mi hoćemo... e vidiš to je naša snaga. Nikad nas nećete ugasiti."

3. "Ma svi ste vi sa b92 režimske kurve i plaćenici treba vas ukinuti što pre"

4. "Treba je zaklati i dati ovima iz b92 da je pojedu. Mrtva kurvo!!!"

5. "Treba vas ugasiti đubrad DB-ovska"

6. "Kučko nećeš dugo... odjebi bre od navijača!!!"

Osim njih, jedina reakcija za sada je slanje brojnih komentara na internetu, od kojih su mnogi neumesni i užasno vulgarni.

Ima petlju, a Tadić tvrdi i zaštitu: Brankcia Stanković

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je povodom pretnji smrću upućenih novinarki TV B92 i autorki emisije "Insajder" Brankici Stanković, da "država nikako neće tolerisati nasilje huligana i kriminalaca i pretnje novinarima koji rade svoj posao.

Država će zaštititi novinarku TV B92: Boris Tadić
 

"Država je preduzela sve mere zaštite, a nadležni državni organi reagovaće u skladu sa zakonom, uhapsiti i procesuirati svakog ko ugožava tuđe živote, rekao je predsednik Tadić.

Nastavak serijala emisije "Insajder" je u četvrtak u 22 sata.

2024 © - Vesti online