Četvrtak 31.03.2011.
23:07
Večernje novosti

Ceca otkazala koncerte u Nemačkoj i Švajcarskoj

Ceca može da napusti zemlju, ali ne i decu

Naime, iako se do sada u njenoj karijeri nije dogodilo da otkaže nastup, Ceca je sa svojim saradnicima donela odluku da koncerte otkaže.

"Ceca Ražnatović izražava ogromno žaljenje zbog otkazivanja koncerata. U karijeri dugoj više od dve decenije, nije bilo profesionalnih propusta niti koncerata koji nisu bili po standardima na koju je navikla svoju publiku, što ovoga puta ne bi bio slučaj", rečeno je iz Cecinog PR tima za "Novosti".

U saopštenju je navedeno da Ceca ima svu slobodu kretanja, ali da u ovom trenutku ne želi da napusti decu, Veljka i Anastasiju.

"Ceca u ovom momentu ne može, niti želi da napusti svoju decu. Putnu ispravu kao i slobodu kretanja ima, ali imajući u vidu vrlo teške okolnosti pod kojima se nalazi ne čudi njena odluka. Da li je ovoj odluci doprineo i pokušaj određenih medija koji su hteli da prave hajku kako se Ceca sa ovoga puta neće vratiti u Srbiju - ne znamo, ali odluka je doneta. Ceca Ražnatović je sigurna da će mnogima biti žao zbog ovoga, kao što je i njoj, ali takođe, veruje da će imati razumevanje svoje publike i podršku koja joj neizmerno znači, te da će poklonici njenog rada shvatiti da je u interesu njene dece i nje da ostane u Beogradu i potrudi se da što pre svoj život vrati u normalne tokove", dodao je Cecin PR. 

2024 © - Vesti online