Sreda 30.03.2011.
01:53
Vestionline

Ana i Jelena zaustavljene u Majamiju

Na teren je prva izašla Jankovićeva. Andrea Petković, Nemica koja ima balkanske korene, i Jelena Janković pružile su vrhunsko uživanje ljubiteljima tenisa. Andrea je pobedila Jelenu posle preokreta i posle kiše - 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) i ostvarila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

Jelena je sjajno počela, povela 5:2, potom je kišica prekinula duel, da bi srpska teniserka završila set ubedljivo. A onda drugo lice Andree Petković i za kraj njen sada već nadaleko poznati, pobednički "Petkorazzi dance“.

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je dobijen meč četvrtog kola turnira u Majamiju od Kim Klajsters sa 7:6 (7-4), 3:6, 7:6 (7-5).
 

Ivanovićeva je u trećem setu vod ila sa 5:1, imala je čak pet meč lopti (sve na servis protivnice), uključujući i tri vezane, ali to joj nije bilo dovoljno za trijumf.
 

Belgijanka se vratila u meč, a zatim je u taj brejku trećeg seta realizovala svoju prvu meč loptu i pobedila nakon dva časa i 17 minuta igre. U četvrtfinalu Klajsters će igrati sa Viktorijom Azarenkom.

2024 © - Vesti online