Utorak 29.03.2011.
13:11
Alo

Marijanin otac: Prihvatio bih srpsko unuče!

Zaoravili na kontracepciju: Marijana i Nemeš
 


 

"Onog momenta kada se to desilo, da sam joj bio blizu, zadavio bih je golim rukama. Sad od vas čujem da nisu koristili kontracepciju, pa i da postoji mogućnost da je zatrudnela, i šta da vam kažem, ma šta god bilo, živ se čovek na sve navikne. Njoj će biti najgore u tom slučaju", priča Ivo i dodaje da je mišljenje promenio nakon samo jedne ćerkine rečenice.


"Ona je rekla: 'Moj zadatak je izvršen'. Tada sam shvatio da je njoj to zapravo bio zadatak od Velikog brata. Ne znam, možda joj je to bio zadatak, zaista ne znam", iskren je Marijanin otac, inače ratni vojni invalid, koji priznaje da ni sam nije psihički dobro, a da mu je ovo dodatno pogoršalo zdravlje pa su on i supruga neprekidno pod tabletama za smirenje. Sa zetom je, kaže, u kontaktu.


"Video sam se s Ivanom. On će morati sam da odluči šta će s njom. Meni da je žena to uradila i posle četiri ćerke, ja bih joj rekao: 'Ćao'. Ivan je realna osoba i pre svega dobar čovek, a nadam se da je Marijani jasno da je završila s njegovim poverenjem", priča uzdrmani Ivo, koji je svestan da njegova ćerka u rijalitiju može ponoviti seksualni odnos sa Nikolom Nemeševićem.

"Opet sam ja njen otac. Ne mogu ja tu ništa da učinim, to bi bila njena odluka. Ponavljam, udavio bih je da sam tamo, ali nisam. I posle toga ću je dočekati i odvesti kući", ispričao je za „Alo“ Ivo Kovačević, otac Marijane Čvrljak.

2024 © - Vesti online