Utorak 29.03.2011.
08:00
Vesti

Koliko si ih imala do sad?!

Stručnjaci upozoravaju kako su brojne muške nesanice vezane sa četiri najveća seksualna straha s kojima se muškarci bore tokom čitavog života.

Nesigurnost - karakteristika čitavog ljudskog roda?

"Da li sam li bolji od ostalih" je pitanje na koje većina muškaraca svakodnevno traga, pokušavajući da odgonetne, čak i posle višedecenijskog zajedništva, koje mesto mu pripada u seksualnom životu svoje nežnije polovine.

I ako je nadmetanje u muškim genima, važno je da im pokažete, naravno, ukoliko želite, da zaljubljena žena ne razmišlja na taj način, da vođenje ljubavi ne svodi na gimnastiku i strast, već se oslanja na osluškivanje emocija i seksualno prilagođavanje.


Takođe, ono što svaki muškarac treba da zna, a što većinu boli, jeste da su njihove partnerke imale život i pre! Ljubomora na bivše seksualne partnere je česta, ali sasvim sigurno i nepotrebna, jer dame se i u seksu rukovode srcem, a sećanja su samo sastvni deo prošlih godina.


Većina muškaraca teži ka dominaciji, a to je i jedan od glavnih razloga što ne dozvoljavaju partnerkama da i one, makar, ponekad, povedu seksualnu igru. Zato dragi mužjaci, ako zaista želite da uživate u strasti, dozvolite partnerki da vas iznenadi svojim zanimljivim fantazijama koje će vas dovesti do vrhunca strasti.

Veličina muškosti i nadmetanje


Večiti kompleks svakog muškarca je upravo u veličini njihove muškosti, a to nadmetanje i upoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tokom celog života. Ipak, veličina nije garancija užitka. Raspitajte se o tehnikama zavođenja i buđenja strasti zbog kojih će vaša partnerka i te kako da bude zahvalna.

2024 © - Vesti online