Ponedeljak 28.03.2011.
16:21
Alo

Šta kažete na ovaj striptiz?!

Deco gledajte kako se to radi

Njišući se zavodljivo u ritmu muzike, taksistkinja iz "Velikog brata" trudila se da raspomami maštu publike, ali i svih ukućana, dok je lagano skidala sa sebe garderobu, ostavši na kraju samo u donjem vešu.

Usput je uspela da navede Radašina da omiriše njene čarape, pre nego što je u stilu Dite fon Tiz došla do velike čaše napunjene vodom. E sad, razlike između Đulejićeve i njene svetski poznate koleginice su bile očigledne jer se ona nije okupala u čaši, duplo je šira, a ima i nešto više celulita od Dite, iako to nije ono što je najviše upadalo u oči.

*Striptiz počinje od osmog minuta klipa


Ceo snimak skidanja korpulentne ukućanke VB-a protekao bez znaka da je taj prizor zabranjen za mlađe od 18 godina. Tako je usred porodičnog termina Slavica tresla grudima, drmala zadnjicom i skidala garderobu.


Iz televizije "Pink" objašnjeno da oznaka o zabrani za maloletnike nije morala da stoji tokom skidanja.

"Svaka emisija ima svoj znak kojim se označava za koji uzrast je ona namenjena. U toku emisije se po nekoliko puta pojave znakovi za određivanje do kog uzrasta je program dozvoljen, ali apsurdno je da te oznake sve vreme budu na ekranima", rekla je Tatjana Vojtehovski, potpredsednik kompanije "Pink". 

2024 © - Vesti online