Ponedeljak 28.03.2011.
15:00
Vestionline, Kurir

Vidićeva supruga najbolja žena fudbalera na svetu

Ana i Nemanja Vidić

Tako se supruga kapitena Mančester junajteda našla u društvu sa ranijim pobednicama Ebigejl Klensi (Piter Krauč), Malenom Kostom (Karles Pujol), Alenom Seredovom (Đanluiđi Bufon) i ostalim "lepšim polovinama“ igrača širom planete, od kojih će čitaoci u Velikoj Britaniji na kraju godine izabrati onu naj, naj, naj...

Inače, u tekstu koji prenosi britanski internet sajt Bezbivej stoji da je Nemanja verovatno jedan od najsrećnijih ljudi na planeti. Razlog za to Englezi vide u tome što je on kapiten jednog od najboljih klubova na svetu, stub odbrane dobre reprezentacije i što provodi život pored jedne od najlepših žena na planeti.

Aludirajući na Vidićeve fajterske sposobnosti, Britanci na šaljiv način dodaju i to da nije previše pametno zagledati Anu, jer bi Nemanja mogao da se naljuti, a to bi izazvalo katastrofalne posledice po potencijalnog "voajera“.

Vida i Ana su se venčali 17. jula 2006. godine, odmah pošto se reprezentacija Srbije i Crne Gore vratila sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj, gde je tada naš nacionalni tim izgubio sve tri utakmice i završio takmičenje na poslednjem mestu u grupi. 

2024 © - Vesti online