Nedelja 27.03.2011.
07:13
B. Đ. - Vesti

Razbojnici mučili pa ubili staricu

Kako nezvanično saznajemo u policiji, ubica ili više njih upali su u kuću nesrećne žene u petak ujutro. Vezali su je, a potom mučili kako bi otkrila gde krije dragocenosti i novac.

Na njenom telu nađene su povrede, a nakon maltretiranja ubica je usmrtio ubodima nožem u leđa. Njeno telo našao je sin kada je došao sa posla, kažu komšije Simeunovićeve.

Novac privukao zlikovce: Policija ispred kuće žrtve

- Ništa neobično nismo čuli i primetili tokom dana. Ne znamo ni kad su ni kako ubice mogle da uđu u kuću. Cveta je bila fina i dobra komšinica, nije bilo problema sa njom.

Sin joj se prošle godine vratio iz inostranstva gde je radio, pa se pričalo da je doneo ušteđevinu od nekoliko hiljada evra. Moguće da su ubice čule za to i htele da se dokopaju novca - kažu komšije nesrećne žene.


Da su ubice želele novac videlo se i tokom policijskog uviđaja, jer prvo što su primetili jeste da je u kući bilo premetačine. Pretpostavlja se da su razbojnici iz Stubline ili im je neko iz tog mesta rekao da porodica Simeunović u kući drži veću sumu novca. Policija ispituje komšije i poznanike porodice Simeunović, kako bi eventualno na taj način otkrila brutalne ubice.

2024 © - Vesti online