Subota 05.12.2009.
10:31
Vestionline

Rajevac nezadovoljan žrebom

"Nisam srećan posle ovakvog žreba. Dobili smo Nemačku, koja je najbolja evropska selekcija. Prema igračkom kadru koji poseduje najveći su favoriti naše grupe. Naravno, tu su još i Srbija i Australija, takođe veoma ozbiljne ekipe. Ali, šta je tu je. Borićemo se, i verujem da će Gana ipak proći dalje", rekao je Rajevac.

Gana će na startu takmičenja, 13. juna u Pretoriji, igrati upravo protiv Srbije, a potom slede dueli sa Australijancima (18. juna) i u poslednjem kolu grupe D protiv Nemaca, 23. juna.
 

Naš nacionalni tim, pod imenom Jugoslavija, odigrao je 1997. godine utakmicu na Koreja Kupu protiv selekcije Gane, kad su "plavi" slavili sa 3:1. Strelci za Jugoslaviju su bili Slaviša Jokanović i Rade Bogdanović sa dva gola, dok je čast Gane odbravio Boateng. Jugoslaviju je sa klupe vodio tadašnji selektor Slobodan Santrač. 

Navijači Gane: Bolji smo od Srbije!
Navijači fudbalske reprezentacije Gane smatraju da imaju bolji tim od Srbije, jednog od rivala u grupi D na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
"Veoma sam srećan zbog žreba. Bolji smo od Srbije, i mislim da oni ne mogu da izdrže duel sa nama. Takođe, smatram da Australija nema šta da traži u susretu sa našom ekipom, a jedini težak rival biće nam Nemačka. Najvažnije je da se dobro pripremimo za takmičenje. U svakom slučaju, uveren sam da prolazimo u drugu fazu takmičenja", rekao je predsednik Unije navijača Gane Abraham Boakje.

.

2024 © - Vesti online