Petak 25.03.2011.
14:00
Vestionline

Fetel dao ime svom bolidu Kajli Minog!

"Bolid Kajli Minog"

Originalni Nemac je ovo "imenovanje" svog bolida objasnio činjenicom da novi Red Bul ima fantastičan zadnji deo, "baš kao i Kajli Minog"!

"Novi Red Bul je fenomenalan bolid. Izgleda veoma lepo, a odlično je i zategnut. Upravo zbog toga me podseća na Kajli Minog! Nadam se da će biti i uspešan na stazi", rekao je Sebastijan Fetel.

Nemac u odbranu titule kreće u nedelju, kada je na programu prva trka sezone, na Albert parku u Melburnu za Veliku nagradu Australije.

Veber i Baton najbrži na prvim treninzima u Australiji

 

Vozač Red Bula Mark Veber i pilot Meklarena Dženson Baton ostvarili su najbolja vremena na prvim treninzima pred Veliku nagradu Australije, otvarajuću u ovogodišnjem Svetskom šampionatu Formule 1.

Veber je bio najbrži tokom prvog treninga u vremenu od 1:26.831 minuta na stazi "Albert park" na kojoj u nedelju startuje Formula 1.

Sa tri desetinke zaostatka drugo mesto na prvom treningu sezone zauzeo je aktuelni šampion i njegov klupski kolega, Nemac Sebastijan Fetel, dok je treći bio Fernando Alonso u Ferariju.

Na drugom treningu, koji je jednim delom vožen po vlažnoj stazi, Baton je nadmašio Veberovo vreme za skoro sekundu, a pratili su ga timski kolega Luis Hamilton i Alonso.

Treći trening i zvanične kvalifikacije na programu su u subotu ujutru po srednjeevropskom vremenu, dok je trka u nedelju od 7 sati ujutru po srednjeevropskom vremenu.

 
2024 © - Vesti online