Četvrtak 24.03.2011.
19:55 >> 20:52h
Vestionline

Zvezda remizirala sa Olimpijakosom

Domaći tim došao je do prednosti golom Olofa Melberga u osmom minutu, a izjednačenje timu Roberta Prosinečkog doneo je Milan Vilotić u 23. minutu.

U veoma zanimljivom i sadržajnom susretu viđeno je još nekoliko dobrih prilika za obe ekipe, a najlepši potez meča viđen je u finišu prvog dela susreta kada je Ibagaza pokušao da lobuje golmana Zvezde Bajkovića sa ivice kaznenog prostora, ali je čuvar mreže crveno-belih na fenomenalan način sačuvao mrežu.

U nastavku susreta Olimpijakos je uglavnom imao veći posed lopte i više šansi za pobedu, ali je i Zvezda u nekoliko navrata iz kontranapada opasno ugrožavala gol domaćina.

Strateg Zvezde Robert Prosinečki iskoristio je ovu utakmicu da proveri još neke snage pred nastavak sezone i borbe za trofeje u srpskom fudbalu, pa su između ostalih šansu dobili mladi Stojković, Srnić, Binić, kao i Perović....

Zvezda plaća 300.000 dinara za bakljadu protiv Smedereva

 

Fudbalski klub Crvena zvezda moraće da plati 300.000 dinara zbog bakljade koju su priredili navijači na tribinama u meču sa Smederevom, odlučila je Zajednica superligaša.

Iako su navijači isti incident, ali u manjim razmerama, ponovili i na utakmicama sa Inđijom i Jagodinom, slučaj iz prvog meča jesenjeg dela Superlige najviše je uticao na visinu kazne koju će morati da plate crveno-beli.

Navijači Crvene zvezde su koristili pirotehnička sredstva i u Kup derbiju ali i na utakmici sa OFK Beogradom.

Kazna očekuje i najvećeg rivala crveno-belih, Partizan, a iznos će se znati sledeće nedelje.

 
2024 © - Vesti online