Subota 05.12.2009.
04:18
Vestionline

Dejan Milojević u Beovuku!!

Jednom borac, uvek borac: Dejan Milojević nastavlja košarkašku karijeru uprkos stalnim povredama

Kao što je poznato, zbog problema sa kolenom Dejan Milojević je bio primoran da raskine ugovor sa Partizanom.

"Srpski Barkli" je teškom mukom doneo odluku da napusti redove crno-belih gde je želeo da završi igračku karijeru. Zbog jakih bolova koje je imao, Milojević je procenio da ne bi mogao da pruža 100 odsto svojih mogućnosti, da redovno treneira punim intezitetom i bude u vrhunskoj formi što je želeo i u razgovoru sa čelnicima Partizana odustao je od prethodnog dogovora.

Obzirom na to da je terapija koju sprovodi dala određene rezultate i da će u Beovuku moći da trenira tri do četiri puta nedeljno, Milojević je ipak odlučio da pomogne klubu u kom je načinio prve korake.

"Istina je da se Milojević vratio u Beovuk. Dugujemo veliku zahvalnost Partizanu i treneru crno-belih Dušku Vujoševiću, koji nisu pravili nikakve probleme oko njegove ispisnice" potvrdio nam je prvi čovek Beovuka Miša Lakić.

Milojević još nije počeo da trenira sa Bovukom, ali se uskoro očekuje njegov dolazak: "Mislim da neće početi da igra pre Nove godine. Nije u treningu i biće mu potrebno malo vremena da se uhoda. Međutim, nema sumnje da će biti od velike koristi mladim momcima u klubu koji će od velikog asa imati šta da nauče" zaključio je Lakić.

2024 © - Vesti online