Petak 04.12.2009.
16:05
Vestionline; Sportservis

Mančester: Transfer Ljajića propao zbog dozvole

"Raspitali smo se u našem Ministarstvu unutrašnjih poslova o uslovima dobijanja radne dozvole i dobili smo odgovor da ne bismo mogli da je dobijemo na vreme da Adem potpiše u januaru. Ne mislim da je novac problem", rekao je Felan.
 

Junajted i Partizan su krajem prošle godine dogovorili transfer Ljajića u klub sa "Old Traforda", a mladi reprezentativac Srbije ostao je još godinu dana u dresu "crno-belih". Engleski klub juče je saopštio da odustaje od transfera, koji je trebalo da iznosi oko 10 miliona evra.


"Suština je da ne dajemo novac znajući da postoji mogućnost da nećemo moći da ga dobijemo. Kako sada stvari stoje, Adem neće doći na 'Old Traford' u januaru", rekao je Felan i dodao:


"Imamo program koji dozvoljava mladim igračima da se razviju i dođu do prvog tima. Gledali smo Adema i videli da i on ima potencijala za to, ali nekada ne možete da se borite protiv tih stvari. Nekada možete da dobijete radnu dozvolu, nekada ne. On je pao u drugu kategoriju i zato smo tako odlučili", dodao je Felan.


Ljajić (18) je za Partizan odigrao 67 utakmica i postigao 12 golova. Za mladu selekciju Srbije nastupio je na 10 mečeva.

2024 © - Vesti online