Ponedeljak 21.03.2011.
23:44
E. V.

Ne komentarišem kvazipevače

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mira Škorić

"Inače, sa svim kolegama sam u super odnosima. Kad kažem kolege, mislim na pevače i isključivo komentarišem dobre pevače.

Ne želim da se bavim kvazipevačima, igračicama i ostalim zanimanjima," - rekla je Mira za crnogorske medije i kazala zašto rad na albumu danas nije nimalo lak jer zahteva vreme, novac, ali i strpljenje.


"Preslušala sam više od 2.000 pesma da bih odabrala 10 najboljih. Snimanje albuma danas je neisplativ posao.

Ko se danas usudi da snimi album, smatra se prestižnim pevačem jer se s albuma obično izdvoje jedna ili dve pesme, a uloži se mnogo novca. Ipak, nacrnje je što danas peva ko hoće!

Često sam u situaciji da ne poznajem ljude, ne znam ni šta pevaju, ni šta su snimili. Jednostavno, ko god ne zna šta će da radi, uhvati se estrade, misleći da je to lako, a u pitanju je mnogo težak i stresan posao. Međutim, publiku ne možeš da prevariš jer ona zna šta je dobra interpretacija i pesma, tako da će na estradi ostati samo kvalitetni pevači."
 

Bira gde će da peva


- Posla ima, mada ja nikad nisam ugovarala nastupe da bi se pričalo da radim! Uvek sam birala gde ću da pevam. Jeste kriza, ali ne trčim svuda gde me pozovu, držim neki nivo - iskrena je Mira.

2024 © - Vesti online