Nedelja 20.03.2011.
18:05
Vestionline

Stanojević i Nikolić: Rezultat je realan!

Ravnopravna podela bodova na Banjici

Rad i Partizan igrali su na Banjici 2:2, a domaćin je posle prvih 45 minuta imao prednost od 2:1. Trener "gradjevinara" Marko Nikolić istakao je da su njegovi igrači igrali srčano i borbeno i da su zasluženo osvojili bod.

"U prvom poluvremenu propustili smo neke šanse, ali smo ga ipak završili vođstvom. U nastavku smo svesno prepustili inicijativu Partizanu, ali opet imali prilike. Videlo se da nam je falio tačan i miran pas. Rezultat je realan, a mislim da je ovo bila jedna od najkvalitetnijih utakmica u prvenstvu", rekao je Nikolić i dodao da je zadovoljan svima, ali ima utisak da je njegov tim mogao da postigne još jedan gol.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da nema šta da zameri igračima i da su se borili koliko su mogli.

Ilijev doneo bod šampionu

"Na teškom terenu, posle teškog perioda za nas, odigrali smo neizvesnu utakmicu. Primili smo dva gola posle dva prekida. Tu je falilo koncentracije, a teško je razbiti igru tako organizovane ekipe kao što je Rad", ocenio je Stanojević.

Zbog pauze u prvenstvu uslovljene mečevima reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ekipa Rada u sredu ide na Azurnu obalu na četiri dana, gde će u petak odigrati jedan prijateljski meč.
 

2024 © - Vesti online