Subota 19.03.2011.
12:26
Alo

Palma sa Dinkićem proslavio rođenje unuke

Dragan Marković Palma i Mlađan Dinkić slavili zajedno
 

- Njeno rođenje proslavili smo u krugu porodice. Pored dve unuke i dva unuka, sad se rodila još jedna devojčica i veoma sam srećan. Mi, Markovići, smo najbrojnija familija u rodnom Končarevu, moj deda je imao petoricu braće, a oni 22 dece. Eto, nastavljamo porodičnu tradiciju - komentariše Marković.


Petostruki deka čestitke je primio i od predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, sa kojima je sinoć u Jagodini odgledao i proslavio pobedu kik-boksera iz kluba "Palmini tigrovi" Miloša Anića nad Pedrom Almeidom iz Portugala. Nakon ubedljive pobede kojom je Anić odbranio titulu profesionalnog prvaka sveta u kik-boksu, u disciplini lou kik, gradonačelnik Jagodine je za sve učesnike, kao i za specijalne goste Dinkića i Ničića, priredio svečanu večeru u restoranu "Tigar".


- Ako mislite da smo pričali o politici, varate se. Sa Dinkićem sam se čuo pre neki dan i pozvao sam ga da dođe pošto znam da voli sport. A što se tiče Ničića, nas dvojica se dugo poznajemo, čak smo i sarađivali i dobri smo prijatelji - izjavio je Palma za list "Alo!".

2024 © - Vesti online