Subota 19.03.2011.
03:44
Alo!

Nastići se odselili iz Stoktona!

Porodica Nastić planira da na leto dođe u Srbiju

Vuk i Verica Nastić sa Nastasjom i Damjanom, preselili su se 150 kilometara južno od svog bivšeg prebivališta, u grad Berkli kod San Franciska. Kako je za beogradski "Alo!" rekao Vukov otac Slobodan, na taj potez odlučili su se zbog velikog pritiska sredine u Stoktonu.


Takođe, jedan od bitnih razloga za preseljenje je bila i dobrobit njihove dece, za koju su psiholozi rekli da bi bilo najbolje da se distanciraju iz sredine u kojoj su sve ono preživeli.


- Bitno je da su svi živi i zdravi, a promena grada i sredine je jednostavno morala da se desi. Znate nije prijatno živeti u sredini gde vam se cela priča oko oduzimanja dece desila. Sada su blizu San Franciska i tamo im je dobro. Polako se snalaze, samo je problem što moj sin još uvek nije našao posao, ali nadamo se da će se i to srediti - rekao je za "Alo!" Slobodan Nastić.


U porodičnom domu Nastića u Beogradu svakodnevno se predveče, zbog vremenske razlike, čuju sa najmilijima u Kaliforniji. Baka Verica i deda Slobodan ne mogu da dočekaju leto, za kada su "Amerikanci" najavili dolazak u Srbiju.


- Čujemo se svake večeri i jedva čekamo da ih vidimo. Vuk i Verica su odlučili da kada klinci završe s obavezama u školi i budu na letnjem raspustu, dođu svi zajedno u Srbiju - istakao je Slobodan.

2024 © - Vesti online