Četvrtak 17.03.2011.
21:43
Vestionline

Ferguson: Neću se žaliti na suspenziju!

Šta je bre ovo? - Ser Aleks

Ferguson je suspendovan na pet utakmica i novčano sa 30.000 funti zbog kritikovanja sudije Martina Etkinsona posle poraza od Čelsija (2:1).

Junajted će tako bez Fergusona igrati polufinale FA kupa protiv gradskog rivala Sitija, kao i mečeve Premijer lige protiv Vesthema, Fulama, Njukasla i Evertona, dok se izrečena kazna ne odnosi na Ligu šampiona.

Junajted se plasirao u četvrtfinale Lige sampiona pobedom nad Olimpikom iz Marseja rezultatom 2:1, dok u Premijer ligi ima tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani londonski Arsenal.

UEFA izrekla kazne Vengeru, Nasriju i Džordanu

 

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je zbog nesportskog ponašanja menadžera i igrača londonskog Arsenala, Arsena Vengera i Samira Nasrija, kao i pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.

 

Venger i Nasri će propustiti jednu utakmicu u evropskim kupovima zbog kritikovanja sudije Masima Busake posle eliminacije Arsenala od Barselone u Ligi šampiona prošle sedmice, a istu suspenziju Džordan je zaradio zbog verbalnog i fizičkog sukoba sa kapitenom Milana Đenarom Gatuzom 15. februara u Milanu.

 

Džordan neće moći da sedi na klupi na prvoj utakmici Totenhema u četvrtfinalu Lige šampiona, dok je Gatuzo ranije kažnjen sa četiri meča neigranja u evropskim kupovima.

 

Menadžer Arsenala kažnjen je i novčano sa 10.000 evra, a Venger, Nasri i Džordan imaju pravo žalbe UEFA u roku od tri dana.

2024 © - Vesti online