Četvrtak 17.03.2011.
18:21
Vestionline

Navijači ogorčeni situacijom u Zvezdi

"Nismo zadovoljni činjenicom da igrači nemaju da jedu, nismo zadovoljni činjenicom da će mali Aleksandar Cvetković sledeće godine da pređe u Partizan, nismo zadovoljni činjenicom da Igor Žeželj vedri i oblači. Uostalom, ko je ta persona? Njega ni sada nema. Međutim, napisali smo veoma jednostavno šta želimo.

Da se razumemo, mi nismo navijači, mi smo simpatizeri Crvene zvezde. Ja imam 40 godina i 36 idem na utakmice Zvezde", rekao je Dušan Jovanović koji je bio ispred prostorija kluba na Malom Kalemegdanu i nastavio:

"Ovo što sada doživljava klub na svim nivoima je, ne sramota, već tuga, jad i čemer".

Jedan od simpatizera beogradskog kluba Žarko Dapčević rekao je da su Zvezdu cele godine bodrili, a da su ih oni lagali da su "zatvorili" budžet.

"Sada se kuka na državu. Pa, tako svi možemo da vodimo klub. Tražimo da se sazove Skupština jer se ne zna ko vodi klub. Traže 15 odsto Partizanovog budžeta... Nek nam daju 15 odsto njihovih titula i neka traže onda 15 odsto Partizanovog budžeta. Na šta ovo liči? Sram ih bilo. Ima li su našu podršku. Sve smo im dali, i srce i dušu. Želim nekoga ko će da radi da u mom srcu i srcu mog sina napravi opet onaj stari osećaj da mogu da sa ponosom kažem da navijam za Crvenu zvezdu", rekao je Dapčević i nastavio:

"Sramota je za Zvezdu da nema pet flastera za bandažu. Na poslednjoj utakmici u Zagrebu su ljudi iz KK Zagreb dali pet bandaža! Usput, duguju hotelima, duguju i 150 evra za bar u Hotelu "Dubrovniku". Maršu se oduzima auto, a dali su mu Smarta! Čoveku od dva metra. Prave duple ključeve od iznajmljenih automobila... Duguju igračima, a onda Mirko Pavlović kroz saopštenja javlja da su momci sami krivi za to što ne primaju pare. Sramota. Igraju se mozgovima". 

2024 © - Vesti online