Petak 04.12.2009.
12:19
Vestionline, Tanjug

Partizan dve utakmice bez publike

To je odluka zamenika Disciplinske komisije Zajednice Super lige Dragčeta Dimitrijevića koji je po ubrzanom postupku izrekao ovu oštru kaznu beogradskom klubu.

Na osnovu ove kazne Partizan će nedeljni derbi protiv OFK Beograda igrati bez prisustva publike, kao i prvu narednu utakmicu u prolećnom delu prvenstva.

FK Partizan žalio se na odluku Dimitrijevića kako bi pokušao da odloži primenu kazne, pa bi "crno-beli" u skladu s tim protiv OFK Beograda mogli da igraju pred navijačima.
 

Zbog propusta u organizaciji utakmice Crvena zvezda, kao domaćin derbija, kažnjena je maksimalnom novčanom kaznom od 600.000 dinara.

Srđan Knežević, fudbaler Partizana, koji je isključen početkom drugog poluvremena zbog bezobzirnog starta nad centarforom Crvene zvezde Dejanom Lekićem, kažnjen je sa tri utakmice zabrane igranja.

Po jednu utakmicu suspenzije zbog međusobnog koškanja dobili su Aleksandar Petrović iz Rada i Janko Tumbasević iz Vojvodine. Trener Jagodine Mladen Dodić zbog prigovora i udaljavanja sa klupe kažnjen je opomenom. 

2024 © - Vesti online