Subota 12.03.2011.
20:24
Vestionline

Mančester Junajted i Bolton u polufinalu FA kupa

Ćićarito i Runi promašili nekoliko odličnih šansi, ali ipak pobedili Arsenal

Domaći tim na "Old Trafordu" stigao je do prednosti golom Brazilca Fabija da Silve u 28. minutu, a konačan rezultat postavio je Vejn Runi u 49. minutu.

Gosti iz Londona imali su svojih prilika da dođu do povoljnijeg rezultata, ali su Van Persi, Aršavin i Nasri propustili nekoliko izglednih šansi za gol.

Tim Arsena Vengera tako je ostao bez čak tri trofeja u samo desetak dana, pošto su posle poraza u finalu Liga kupa od Birmingema (1:2), usledile eliminacije u osmini finala Lige šampiona protiv Barselone, kao i četvrtfinale FA kupa. 'Tobdžije' sada mogu da svu snagu usredsrede u pokušaj osvajanja titule, dok sa druge strane Junajted ostaje na tri fronta - Ligi šampiona, Premijer ligi i FA kupu.

Fudbaleri Boltona plasirali su se u polufinale FA kupa, pošto su u četvrtfinalu savladali ekipu Birmingema na gostovanju rezultatom 3:2.

Golove za Bolton postigli su Elmander u 21, Dejvis u 66. sa penala i Li u 90. minutu. U ekipi Birmingema u listu strelaca upisali su se Džerom u 38. i Filips u 80. minutu. Za ekipu Birmingema nije igrao srpski reprezentativac Nikola Žigić.

U preostala dva meča četvrtfinala FA kupa igraće Stouk - Vest Hem i Mančester Siti - Reding.

2024 © - Vesti online