Subota 12.03.2011.
13:50
Opera17

VB: Ulaze dve lezbijke i dva geja

Biće svega kao i u svim domaćim rijalitijima

Nova regularna sezona rijaliti šoa “Veliki Brat” je na korak od nas, a po informacijama koje kruže, produkcija “Emotion” će ovog puta igrati na kartu raznovrsnosti i drugačijih kandidata nego što smo do sada imali prilke da vidimo.

Ovogdišnja sezona je takođe prva koja će se emitovati u pet biših YU republika, a učesnici će biti iz Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

Međutim, ujedinjenje ex yu republika neće biti jedino čime će produkcija u samom startu iznenaditi gledaoce, jer će ovo biti prvi rijaliti u kojem će biti dva homoseksualca i dve lezbijke.

Navodno, produkcija se na ovakav potez odlučila iz razloga što se u prošlim serijalima digla velika prašina oko seksualnog opredeljenja nekih učesnika, pa su ovog puta rešili da se u kuću usele kandidati koji će otvoreno priznati da su namenjeni sopstvenom polu.

U nedelju 13. marta počinje nova sezona rijaliti šoua "Veliki brat". Bazen u kući i najmoderniji dizajn krasiće novu kuću" Velikog brata" u kojoj će se okupiti takmičari iz celog regiona i boriti za nagradu od 100.000 eura.

Dakle, više nas neće zanimati samo da li će biti romanse. Teme će biti i da li će se među kandidatima desiti žensko-ženska ili muško-muška ljubav.

2024 © - Vesti online