Subota 12.03.2011.
11:34
Vestionline, novosti.rs

Novak igra na krilima aviona!

Ovu, naizgled, priličnu smelost, ali i ludost naš najbolji igrač sprovešće u delo 21. marta, i to u dogovoru sa proizvođačem reketa "Hed“, koji je i osmislio ceo plan kako bi snimio što zanimljiviju reklamu.

Ovako će i Nole

"Navijači, molite se za mene. Biće mi potrebna sva sreća", poručio je Đoković.

"Eto, moja luda glava i ja. Rešio sam da se oprobam i u ovome. Igrao sam na svim podlogama, skoro svim kontinentima. Doduše, fali mi Južna Amerika, ali i to će uskoro biti sređeno (igra egzibiciju sa Nadalom u Kolumbiji krajem marta), pa je krajnje vreme da igram i u vazduhu".

Ceo "performans“ moći će da se prati preko zvanične fejsbuk stranice trećeg reketa planete, gde je tim povodom objavljen i video klip na kom se Novak našao u ulozi nastavnika.

"Moji dragi studenti, hteo sam sa vama da podelim ovu crno-belu fotografiju tenisera i aviona. Kada sam je prvi put video upitao sam se da li je to stvarno i da li je tako nešto uopšte moguće - igrati tenis na krilima aviona koji je u pokretu! Zato sam odlučio da prihvatim izazov i odigram nekoliko poena baš na takvom jednom mestu. Probaću nešto što niko do sada nije uspeo. Vreme će biti vedro i hajde da uživamo", hrabrio se Đoković. 

Andrea flertuje sa Novakom


Što je Novak na ATP turu, to je Andrea Petković u ženskom tenisu. Imidž zabavne devojke koja voli da se šali Srpkinja sa nemačkim pasošem opravdala je i pričajući o odnosu sa Đokovićem.


"Nole i ja se poznajemo od 12. godine. Šalimo se na svakom koraku, i imamo isti smisao za humor. Na taj način ujedno i zabavljamo publiku i navijače.

Na primer, kada se sretnemo ja flertujem sa njim pitajući ga: "Pa, zašto nisi već skinuo majicu, a ja sam pored tebe“, a on kaže "Jao, izvini, evo odmah ću“ i krene da se svlači", rekla je Andrea.

2024 © - Vesti online