Sreda 09.03.2011.
13:53
Vestionline

Rambo dovodi Ronaldinja u Beograd

Dejan Rambo Petković

Ivan Adžić, sportski direktor crveno-belih, kaže da je o svemu već razgovarao s Dejanom Petkovićem (38) i da se traži termin i mesto odigravanja. Kako sada stvari stoje, izvesnije je da na leto Flamengo s Ronaldinjom dođe u Beograd nego da Crvena zvezda ide u Rio de Žaneiro.

Predsednici dva kluba Vladan Lukić i Patrisija Amorim trebalo bi da se uskoro sastanu i donesu konačnu odluku o odigravanju utakmice. U Crvenoj zvezdi su raspoloženi da ugoste Flamengo tokom leta ili krajem godine jer bi ta utakmica imala veliki značaj za klub. Rambo bi odigrao po poluvreme za oba kluba.

"Rambo je već zvao Zvezdu i rekao nam o čemu se radi. Nama je velika čast što ćemo odigrati utakmicu s Flamengom, ali još nije sigurno da li će meč biti organizovan u Beogradu ili u Rio de Žaneiru", otkrio je za Kurir Ivan Adžić i dodao:

"Naša i Rambova želja je da se on od fudbala oprosti u Srbiji. Mi smo spremni da organizujemo utakmicu s Flamengom i napravimo veliki spektakl na Marakani".

Flamengo je šestostruki prvak Brazila i osvajač Kupa Libertadores, klub s velikim brojem navijača. Rambo Petković je posle Crvene zvezde najznačajnije trenutke u karijeri doživeo baš u Flamengu. Ove zime u klub iz Rija stigao je Ronaldinjo, jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Slavni Brazilac je s ponosom rekao da "slobodnjake“ skida od Ramba Petkovića, koga je nazvao superzvezdom Flamenga.

"Ko bi mogao da igra na Rambovom oproštaju ako ne Zvezda i Flamengo? S Flamengom već imamo dobre odnose jer je njihov bivši igrač Kristijan Borha postao naš član. Bila bi to prilika da poslovne i prijateljske veze s Brazilcima još više učvrstimo. Isto tako, bilo bi lepo da Beograd još jednom uživo vidi našeg Ramba Petkovića, ali i Ronaldinja, koji ga mnogo ceni", zaključio je Ivan Adžić.

2024 © - Vesti online