Ponedeljak 07.03.2011.
14:20
Press

Maja: Olja Bećković me neće u emisiji

Do ovog tv "duela" ipak neće doći: Olja Bećković i Maja Nikolić
 

Međutim, do realizacije nije došlo zbog toga što je voditeljka ocenila da takva emisija ne bi imala smisla.

"Zvala sam Olju i predložila joj da gostujem u njenoj emisiji, da bih javnosti konačno objasnila o čemu se radi i da stavim tačku na tu priču. Međutim, ona mi je rekla da je cela afera oko moje situacije previše medijski naduvana i da nema potrebe da se i ona bavi time", kaže Maja i dodaje:

"Ja i Miloš Bojanić smatramo da je krajnje vreme da se obustavi nepotrebno širenje vesti dok sud ne donese poslednju reč. Još uvek nisam dobila poziv za saslušanje, a kada to bude, rado ću se odazvati jer i dalje tvrdim da sam nevina", smatra pevačica.

Maja kaže da je oduševljena emisijom "Da, možda, ne", koja se u petak uveče pozabavila između ostalih i njenim slučajem i tvrdi da nije ljuta na voditeljku Oliveru Kovačević, koja ju je u jednom segmentu emisije isprozivala. Olivera je, naime, u svom stilu prokomentarisala da pomenuta pevačica verovatno nema pojma ko su ljudi koji su nas bombardovali.

"Emisija je bila odlična i ja se ni u jednom trenutku nisam osećala prozvanom. Ali ako joj je namera bila da me uvredi, to je njen problem", rekla je Nikolićeva.

2024 © - Vesti online