Subota 05.03.2011.
21:02
Vestionline, smedia

Obradović: Bozoljac nikad bolji!

Zadovoljan polse drugog dana - Bogdan Obradović

Izdanjem popularnog Ike na današnjem meču dublova 3:1 (4:6, 6:3, 6:4, 7:6), bio je prezadovoljan i selektor Srbije Bogdan Obradović.

"Svi smo očekivali pobedu našeg dubla, ali to nije bilo ni malo lako, baš u tome i jeste draž Dejvis kupa. Naši momci su ipak uspeli da nam donesu ovu veliku pobedu, a moram da priznam da je ovo najbolji Ikin meč koji sam ja gledao", rekao je Obradović za RTS.

Najbolji srpski dubl igrač, Nenad Zimonjić, ispravio je stratega.

"Selektor nije bio sa nama u Glazgovu, kada smo igrali protiv Rusedskog i Mareja, ali Ika je i tada bio odličan. Ovog puta trebalo mu je malo vremena u prvom setu da uđe u meč, posle toga sve je bilo u redu. Nažalost u nekoliko situacija smo bili oštećeni od strane sudija, ali najvažnije je da smo dobili", kaže Zimonjić.

Sam Ilija Bozoljac bio je presrećan posle trijumfa.

"Izuzetno sam srećan što sam imao priliku da zaigram za našu zemlju i to sa Nenadom u paru. Što se tiče krajnjeg ishoda, sve vreme sam bio siguran da ćemo pobediti Indijce. Nisam ni pomišljao da možemo da izgubimo. Moram da se zahvalim i novosadskoj publici koja nam je dala veliku podršku", izjavio je posle meča Bozoljac.

Odluka o četvrtfinalisti biće donesena sutra, a selektor Obradović je najavio da neće menjati ništa, odnosno da će u singlu nastupiti Troicki i Tipsarević.

"Ovo je najbolje što je moglo da nam se dogodi. Indijci su i u dublu izveli svoja dva najbolja igrača, dok su Janko i Viktor imali dan odmora i potpuno spremni dočekuju sutrašnji dan", dodao je Obradović.

2024 © - Vesti online