Subota 05.03.2011.
13:28
Alo

Menadžer Nikša već mesec dana u Bosni?

Velimir Nikšić Nikša

Policija je njegov slučaj stavila na čekanje jer sumnja da porodica zna gde je on. Kako navodi sagovornik lista, menadžer je od početka u Bosni.

- Nikša je u Bosni. Koliko sam obavešten, nekoliko ljudi iz njegove okoline se čuje s njim i upućeni su u to šta radi i kako je - kaže za "Alo!“ izvor blizak gospodinu Velimiru i njegovoj porodici.

Podsećanja radi, on je nestao u utorak, 1. februara u 14 časova, poslednji ga je video njegov saradnik i prijatelj Predrag Milutinović Preža, vlasnik kragujevačke izdavačke kuće "Megaton“, s kojim se rastao u holu Centra "Sava“ i od tada se menadžeru gubi svaki trag.

- U utorak, kada smo Nikša i ja izašli iz Velike sale Centra "Sava“, uputili smo se u hotel "Kontinental“, međutim, zapričali smo se i zastali u holu, odakle smo se nakon razgovora rastali. On se vratio u salu Centra "Sava“, a ja sam otišao na drugu stranu. Tek sutradan, kada se nije pojavio na sastanku povodom koncerta grupe "Legende“, saznali smo da je čovek nestao, a čini se da sam ja poslednja osoba s kojom je Nikša razgovarao - rekao je pre mesec dana Milutinović za "Alo!“.

2024 © - Vesti online