Petak 04.03.2011.
17:11

JK: Nisam pomogla Bokiju 13!

Ne pomaže ni sebi: Jelena Karleuša
 

"Drago mi je što ljudi misle da sam toliko moćna! Ne koristim svoja poznanstva, i nikada nisam zvala svoje prijatelje da bi mi sredili neki problem, ni za druge, ni za sebe. Niti imam neke ingerencije, moj otac (nekadašnji zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Dragan Karleuša) odavno je u penziji", kaže za "S media" portal Jelena Karleuša.

Naime, u jednim dnevnim novinama je osvanula vest da je Karleuša iskoristila svoje veze da bi svom dobrom prijatelju Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, sredila da ga zbog neispravnih dokumenata ne deportuju u rodnu Makedoniju.


U tekstu je istaknuto da je Boki 13 "uložio žalbu, koja će verovatno biti usvojena, jer za njega urgira Jelena Karleuša! Ona je pobesnela što su mnogi likovali nad tuđom nesrećom, pa je rešila da potegne sve moguće veze kako bi pomogla prijatelju. Smatra da je strašno to da se jedan Makedonac proteruje iz Srbije! Velike su šanse da će se on ubrzo ponovo obresti u Beogradu".


Karleuša na sve to kaže:


"Cela priča je od samog početka bila prenaduvana u medijima. I Bojan nije kriminalac, da bi ga neko deportovao, jednostavno dogodilo se da je prevideo da mora da produži boravak, ali je to uspeo da reši uz pomoć svog advokata. Drago mi je zbog toga, ali ja zaista nemam veze s čitavim tim slučajem".

2024 © - Vesti online