Petak 04.03.2011.
15:00
Vestionline

Pavlović u Bostonu do kraja sezone!

Srećan doputovao u Boston - Aleksandar Pavlović

Pavlović je ove sezone odradio desetodnevne ugovore sa Dalasom i Nju Orleansom, juče je dobio ponudu da potpiše ugovor sa Seltiksima do kraja sezone.

U Bostonu žele da Pavlović bude alternativa Pirsu i Grinu. Srbin rođen u Baru u NBA karijeri odigrao je više od 450 utakmica, a u proseku je postizao oko 5,5 poena po meču. Pavlović (27) je ove sezone igrao za Dalas i Nju Orleans, a pre toga je nastupao za Minesotu, Klivlend, Jutu i Budućnost.


"Ja sam srećan čovek. Ovo su Boston Seltiksi. Ko ne bi bio?", naveo je srpski košarkaš i dodao:

"Uzbuđen sam što sam ovde. Pričao sam sa Denijem Ejndžom, pričao sam sa trenerom. Spreman sam da uradim ono što se od mene bude tražilo".

On će za novi klub debitovati u noći između petka i subote na meču protiv Golden Stejta.

"Doneće nam iskustvo. Ono što nam se kod njega uvek dopadalo je što igra dobru odbranu. Nikoga ne pušta, mislim da će se lako uklopiti. On je dobar igrač. Nije uvek imao dobru minutažu ali je bio dobar. Sećam se jedne utakmice u Gardenu, 'ubio nas je'. Pričao sam sa Pirsom i Alenom o tome poslednjih dana. Ono što mi se sviđa je da, igrao minut, pet, svejedno, može da mu se veruje. Može da čuva bilo koga, ne zanima ga ko je sa druge strane. Meni se to dopada", rekao je trener Bostona Dok Rivers.

2024 © - Vesti online