Četvrtak 03.03.2011.
16:56
Vestionline

Ganci spajaju "večite rivale"

Li Adi

“Baš sam pre neki dan gledao utakmicu Partizana na televiziji i video da je Adija postigao gol. Drago mi je i zbog njega i zbog Tejga što su se brzo uklopili. Želim im svaku sreću u Partizanu”, rekao je Adi, koji će se sa svojim zemljacima u mesec dana naći tri puta na suprotnim stranama.

“U takvim situacijama nema bilo kakve priče o prijateljstvu. Tada se nećemo poznavati, svi radimo isti posao na terenu, ali za različite klubove. Zanima me samo pobeda, a ako tako bude manje je bitno da li će oni postići počasni gol ili ne”, rekao je Adi, a prenose “Novosti”.

Da bi Zvezda posle tri sušne godine stigla do šampionskih počasti potrebno je da večiti rival kiksne. Adi smatra da pet bodova prednosti ne bi trebalo da opterećuju nikog u Zvezdi, mada paralela koju je povukao baš i nije najsrećnija u našim fudbalskim prilikama.

“Videli ste kako je Čelsi započeo prvenstvo i gde se sada nalazi. Mogao bi i Partizan tako da prođe, na nama je da verujemo i idemo od utakmice do utakmice i pobeđujemo. Ovaj tim to može, moramo da pojačamo pritisak, budemo prvaci i kasnije stignemo do Lige šampiona”, u maksimalno optimističkom tonu rekao je Adi. 

Polarni uslovi u Beogradu ne prijaju nikome u taboru crveno-belih, ali Li Adi ne želi da jadikuje zbog okolnosti koje nikako ne pogoduju fudbalu.


"Bog je tako odlučio i na nama je da se priviknemo. Ovako nešto nikada nisam video u Gani, nije lako za privikavanje, ali profesionalac sam, znam da moram. Kada se mentalno i fizički pripremiš za misiju koja te čeka, onda ti vreme ne predstavlja problem".

2024 © - Vesti online