Četvrtak 03.03.2011.
12:00
S. S. - Vesti - Foto:

Prilog "Svetom Luki" povodom Zadušnica

ZAPALIĆEMO SVEĆE: Aktivisti u Ambulanti milosrđa

"Šaljemo svoj prilog Ambulanti "Sveti Luka" u želji da olakšamo dobrovoljni rad lekara humanista i pomognemo opstanak ove milosrdne zdravstvene organizacije koja besplatno leči bolesne, siromašne i stare stanovnike Beograda. Prilog šaljemo i u spomen našim počivšim roditeljima: Katarini i Radoslavu i Radmili i Živanu", napisali su Ljiljana i Slobodan Joksić, poslavši 80 australijskih dolara uoči zimskih Zadušnica.

- Uvek kažemo da su Joksići izabrali najlepši način da odaju poštu svojim upokojenim roditeljima. I mi u "Svetom Luki" negujemo svetle tradicije pravoslavlja, a jedna od njih je milosrđe. Zapalićemo sveće za duše očeva i majki naših dobrotvora, kojima želimo da dugo požive u dobrom zdravlju. Činili smo to i ranije - rekao je sekretar Ambulante milosrđa "Sveti Luka" u Beogradu Milan Smiljanić.


On se zahvalio i na donaciji, izuzetno dragocenoj, jer su čitaoci "Vesti" jedini koji im još uvek pomažu puneći rafove lekovima i pokrivajući troškove zakupa i održavanja prostorija, čija se vrata otvaraju svima koji na njih pokucaju.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online