Sreda 02.03.2011.
10:04
Alo

Lidija vratila Delića u radikale

Lidija i Delić stari drugari

Naime, rascep SRS-a svojevremeno je najteže pao glumici i generalu, za koje se po pričalo da su u ljubavnoj vezi! Iako su oboje tada priznali da su njihove emotivne veze čisto "prijateljske prirode", Lidija je oberučki prihvatla dojučerašnjeg poslanika naprednjaka u redove SRS-a. Popularna Viki i sama to priznala, ne štedeći pohvale na račun Delića.


"Nikakve priče o emotivnoj vezi nisu tačne! Mi smo bili veliki prijatelji, nerazdvojni, družili smo se svakog dana... Međutim, kada je odlučio da pređe kod Tome, prekinuli smo svaki kontakt. Bilo mi je žao, ali šta je, tu je... Ipak, ja sam uvek verovala u njega, on je pravi čovek! Lako čovek može da pogreši, ali je svoju veličinu dokazao ovim gestom i zato ga sad još više cenim. Uh, mnogo mi je drago, toliko sam srećna da nemam reči. Uvek sam verovala da će uraditi pravu stvar", rekla je Viki.


Delić se pre dva dana vratio u SRS i najavio da će ostati poslanik u parlamentu, kao i da će zadržati funkciju potpredsednika Skupštine Srbije. Kao razlog povratka u SRS naveo je da je Srpska napredna stranka, koju je osnovao sa Tomislavom Nikolićem, "prevara" u kojoj patriote i pošteni ljudi nemaju šansu.

Deliću se najviše obradovao Sulejman Spaho

Povratak Delića proslavljen je zdravicom u poslaničkom klubu SRS-a. Generalu se najviše obradovao Sulejman Spaho koji nije propustio priliku da ga stisne u muški zagrljaj. I poslanik SRS-a Nemanja Šarović veoma zadovoljan zbog povratka Delića pozvao je "sve prevarene članove SNS-a" da se vrate u SRS! 

2024 © - Vesti online