Ponedeljak 28.02.2011.
22:03
Alo

Aleksandra ljuta što ne ide na Eurosong

Ljuta na sestru?

Aleksandra Kovač je, naime, dok su bile uključene kamere čestitala Kristini, koja je autor pobedničke pesme "Čaroban", i hitro napustila studio, ne omogućivši bilo kome da dođe do njene izjave.

Ovakav potez poražene sestre učinio je da odmah krenu govorkanja da je očekivala pobedu i da je bila besna što se to nije desilo, pa je odlučila da odmah pobegne. Starija sestra Kovač se nije javljala na telefon, a mlađa Kristina je bila raspoložena za razgovor, ali nije mogla da kaže zašto je njena sestra tako postupila.


"Ne znam zašto se ne javlja na telefon niti zašto je otišla iz studija. Možda ne želi da daje sada izjave, ne znam zaista. Ona mi je čestitala odmah po proglašenju pobednika, a to da li se naljutila što nije pobedila, ne znam, ali ne verujem da je tako!", rekla je Kristina Kovač, čija je pesma u subotu pobedila i dodala da je u trenutku kada je voditeljka rekla da pobednik ima oko 15.000 glasova mislila da je pobedila njena sestra.

Kristina i Nina slavile

"Veoma sam uzbuđena. Jako sam srećna. Nadala sam se pobedi, ali u trenutku kada je Maja saopštila da pobednik ima 15.000 glasova, bila sam ubeđena da je Aleksandra", rekla je Kristina, i dodala da je još više uzbuđena jer je Nina anonimna, što znači da je publika prepoznala kvalitet.


"Zahvaljujem se od srca svima koji su u subotu glasali. Slavili nismo do zore, jer sam ovih mesec dana radila dan-noć na kompoziciji i bila sam premorena, ali smo u restoranu nazdravili", izjavila je Kristina. 

2024 © - Vesti online