Ponedeljak 28.02.2011.
18:23
Vestionline, Kurir

Ešli Kol ranio studenta vazdušnom puškom

O čemu li je on razmišljao? - Ešli Kol

Fudbaler Čelsija Ešli Kol ranio je studenta Toma Kouna u bok, piše engleski časopis 'Njuz of vorld'.

Naime, Kol je prošle nedelje na trening poneo vazdušnu pušku kako bi podigao atmosferu u ekipi, kojoj u dosadašnjem delu sezone ne ide sve po planu. Zabavljajući saigrače u svlačionici na 'Stamford bridžu', fudbaler je mlatarao puškom, ona se 'otela' kontroli, a ispaljeni metak završio je u boku 21-godišnjeg studenta koji je bio na praksi među londonskim 'plavcima'.

Svi prisutni su, naravno, odmah zanemeli u neverici i šoku od krvi koja se slivala iz rane nesrećnog mladića. Sreća u nesreći je to što rana nije bila ozbiljna i duboka, pa je lekarski tim Čelsija brzo zaustavio krvarenje. Mladić je prebačen u bolnicu, a još dva puta je tražio lekarsku pomoć, jer mu je rana krvarila.

Posebno zanimljiv u celoj priči je podatak da iz kluba niko nije zvao policiju, odnosno da je trener Karlo Anćeloti lako prešao preko Ešlijevog prestupa i uvrstio ga u tim za duel Lige šampona sa Kopenhagenom.

Otac ranjenog mladića Ronald Kovan, kako prenose izvori bliski klubu, bio je veoma uznemiren posle incidenta, ali je saopštio da neće odmah pokretati tužbu protiv Kola.

2024 © - Vesti online