Ponedeljak 28.02.2011.
15:44
Vestionline

Efes hoće Duška Vujoševića

Do kada ću biti na odmoru? - Duško Vujošević

Predstojeći protivnik Partizana u Evroligi porazom u Sijeni je izgubio sve šanse da se plasira u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja, u turskom šampionatu je tek na četvrtom mestu sa velikim zaostatkom iza najvećeg konkurenta Fenerbahčea, pa vlasnik kluba Tunčaj Ozilhan, koji godinama ne žali ogroman novac za angažovanje igračkih zvezda, sprema smenu Velimira Perasovića, prenose Novosti.


Što pre želi na kormilu da vidi Duška Vujoševića, stručnjaka koji je poslednjih godina sa Partizanom redovno držao časove Efes pilsenu.

Svesni su Turci da nisu jedini koji bi hteli da angažuju Vujoševića, spremni su ne samo da čekaju leto, nego i da uđu u finansijski obračun sa još nekoliko renomiranih evropskih klubova, koji takođe čekaju da naš trener proglasi kraj odmora i krenu u poteru za njim.

Polovinom januara se kao Vujoševićeva destinacija pominjao Rim, odnosno Lotomatika, ali tek po završetku tekuće sezone, dok je navodno Sašo Filipovski, koji mu je bio pomoćnik u CSKA, preuzeo Rimljane kao njegova prethodnica.

Međutim, bolje upućeni u dešavanja na Apeninima tvrde da je takav scenario malo verovatan s obzirom na to da Klaudio Toti, vlasnik Lotomatike, umoran od višegodišnjeg ulaganja ogromnog novca koji ne daje nikakve rezultate (osvojen samo Superkup 2000), ozbiljno razmišlja da proda vlasnički udeo, ako Rimljani ove sezone ne osvoje "skudeto“. 

2024 © - Vesti online