Ponedeljak 28.02.2011.
15:04
B. Miličić - Vesti

Svirali smo na razvodu braka

Nagledao se svega: Toma Jovanović
 

- Tom bračnom paru svirali smo na svadbi i ja sam mislio da je to prava ljubav. Šest meseci kasnije došlo je do razvoda braka i suprug u inat bivšoj supruzi pozove nas ispred Palate pravde gde je razveden brak, da sviramo za razvod. Njegova supruga nas je opsovala i rekla: "Doćićete vi opet da svirate na svadbi, mamu vam cigansku!" Tu smo uzeli i najviše para - kaže Jovanović i otkriva da imaju i jedan rekord.

- Mi smo svetski rekorderi u lupanju čaša. Uslov je da ako hoćeš da nešto razbiješ, da to uradiš ispod stola, da ne radiš o glavi sebi ili drugima. Rekord na splavu je 500 polupanih čaša za noć. To su uradili jedan čovek i dve žene i to su dobro platili. Kada je ujutro došla moja sestra da čisti splav, na prostoru od sto kvadrata bilo je srče do kolena.

 

Tri ekipe


- Orkestar "Blek pantersi" ima 18 članova i svi su povezani porodičnim i rodbinskim vezama, a najčešće nastupa nas osam. Imamo tri ekipe: prva ekipa ide po inostranstvu, druga svira po Beogradu, a treća na našem splavu. Kada zatreba pravimo i "leteće" izmene.

 

Pored toga, kompletna ekipa osoblja na splavu od 20 ljudi peva i svira sa nama, tako da se u jednom trenutku ne zna ko služi goste, ko radi, ko svira, a ko peva - kaže Toma.

2024 © - Vesti online