Ponedeljak 28.02.2011.
05:45
A. B. - Vesti

Upozorenje o monstrumu stiglo prekasno

Naime, Maletić je u leto 2010. godine pretio rođaku dečaka pištoljem Aleksandre N. (24), majke ubijenog Kejna i tom prilikom mu naneo lakše povrede.

Istorija nasilničkog ponašanja: Milosav Maletić

Policija je preuzela slučaj, ali je izveštaj pristigao u Službu za zaštitu dece i omladine tek dva dana nakon smrti dečaka, kada je bilo kasno. Utisak je još gori, ako se uzme u obzir da je Maletiću zbog prethodnih ispada već bila izrečena zabrana nošenja oružja.


Da podsetimo, Kejn je 8. januara ove godine nađen mrtav u stanu u Bregencu, nakon što je Maletić pozvao Hitnu pomoć. Kejnova majka je u to vreme bila na poslu i protiv nje se vodi postupak zbog mogućeg propusta u obavljanju roditeljske obaveze.


U međuvremenu su objavljeni rezultati obdukcije tela dečaka, a advokat okrivljenog Edgar Fejt tim dokumentom nije zadovoljan.

Naime, sudski lekar Valter Rabl utvrdio je da je dete prebijeno i da je usled tih povreda preminulo. Maletić je priznao da je tukao dečaka, ali tvrdi da batine nisu mogle da budu smrtonosne. Advokat Fejt zato traži da se provere raniji zdravstveni problemi dečaka.

2024 © - Vesti online