Ponedeljak 28.02.2011.
02:40
Vesti

Najgori su Džesika Alba, Šajamalan i "Seks i grad 2"

Film "Seks i grad 2" dobio je Zlatne maline za najgori scenario, najgori filmski nastavak i za najgoru glavnu ulogu, a za najgore glumice na "svečanoj ceremoniji" u "Barnsdal teatru" u Los Anđelesu, proglašene su četiri dame iz serije i filmova "Seks i grad" - Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson.

- Film je pušten usred krize dok se svi bore da ne ostanu bez svojih domova, a njih četiri se glupiraju po Turskoj, voze skupe automobile i razbacuju se novcem kao da su pijane - izjavio je Džon Vilson, osnivač nagrade.

Džesika Alba


Ešton Kučer je proglašen najgorim glumcem za ulogu u filmu "Dan zaljubljenih" dok je Džesika Alba osvojila Zlatnu malinu za najgoru sporednu ulogu u čak četiri filma: "Ubica u meni", "Mali Fokerovi", "Mačeta" i "Dan zaljubljenih".

Zloupotreba 3D tehnologije


"Glavna nagrada" otišla je u ruke režisera M. Najta Šajamalana za njegovu 3D fantaziju "Poslednji vladar vetrova" - koji je zaradio 300 miliona dolara u bioskopima - a osvojio Zlatne maline za najgori film, najgoru režiju, najgori scenario, najgoru sporednu ulogu (Džekson Retbon) i Zlatnu malinu za "zloupotrebu 3D tehnologije".

 

 

2024 © - Vesti online